Data recovery

Mobiele apparaten zoals smartphones en tablets spelen een grote rol in het dagelijkse leven. Voor een deel wordt de data die zij produceren opgeslagen in de cloud of op memory cards en kan deze met memory card data recovery worden teruggehaald. Maar ook als de dierbare data op het toestel zelf is opgeslagen heeft ProntoFix de oplossing. Bij ProntoFix weten wij hoe belangrijk jouw data zou kunnen zijn. Van foto’s van kleinkinderen tot administratieve documenten van jouw eigen zaak.

Eerst volgt er een onderzoek dan kijken we na of het mogelijk is de data terug te halen en of dit softwarematig of hardwarematig moet gebeuren. Na onderzoek krijg je van ons een prijsopgave waar wij bij akkoord gaan we aan de slag en uw belangrijke data op een andere data drager meegeven. Maar toch willen we zorgen dat het toestel weer werkt zodat u zelf bij de data kan terecht komen.

Datarecovery van smartphone data

Mobiele telefoons bevatten vaak veel dierbare persoonlijke informatie. Dus als deze gegevens verloren lijken te zijn, is dat vaak een vervelende situatie: contacten, e-mails, sms-berichten, nieuws of dierbare foto’s uit het dagelijks leven of van andere belangrijke gebeurtenissen staan op het spel. ProntoFix heeft tools ontwikkeld om mobiele gegevens te bewerken en te herstellen.