Reparaties op locatie

Herstelbus

ProntoFix voorziet in herstel bussen die volledig ingericht zijn om een totaalservice tot op locatie aan te kunnen bieden. De aangeboden services gaan van simpel onderhoud, scherm herstellingen en batterijvervangingen tot moederbord en waterschade reparaties met technieken betreffende micro solderen.

Op afspraak

Bij ProntoFix kunt u op een flexibele manier een afspraak inboeken, dit zowel telefonisch, per mail of via het boekingssysteem op onze website. Het is mogelijk om een afspraak te maken van Maandag t.e.m. Zaterdag tussen 09:00 en 18:00.

Spoedreparatie

Voor dringende zaken kunt u ook bij ProntoFix terecht voor een 24/7 spoedreparatie op locatie. Dit houd in dat u op onze service kan vertrouwen na openingsuren, op feestdagen en zondagen.

Uitzonderingen

Wij streven er naar om alle reparaties op locatie te herstellen. Echter vereisen bepaalde reparaties meer deskundigheid die enkel goed uitgevoerd kunnen worden in onze workshop in Gent. ProntoFix overlegt met de klant hoe het toestel terug bezorgd kan worden.

Aangepaste openingstijden

 

Vanaf 6 december 2022.

Op dinsdagvoormiddagen (10:00-12:00) fysieke winkel gesloten wegens mobiele reparaties.We blijven steeds bereikbaar voor advies, afspraken of prijsoffertes.


Neem contact met ons op.

Mail ons: info@prontofix.be
Bel ons: +32 513 03 204