Garantie

Garantielabel

Onze fabrikant levert schermonderdelen met een stempel, daarnaast plaatst ProntoFix een gelijkaardige stempel op z’n onderdelen na reparatie ter indificatie.

Levenslange garantie

De garantie op herstellingen zijn levenslang. Onder levenslang definiëren wij: fabrieksfouten op het onderdeel, installatiefouten. Dus niet voor beschadigingen door eigen toedoen.

Gebarsten scherm?

Helaas kunnen wij geen garantie bieden op een barst in een schermonderdeel. Val, stoot of teveel druk op het scherm zijn veroorzaakt door een gebruikersfout, meestal door een verdikte batterij of kromme behuizing van uw toestel.

Gebarsten LCD?

Helaas kunnen wij geen garantie bieden op een barst in een LCD schermonderdeel. Val, stoot of teveel druk op het scherm zijn veroorzaakt door een gebruikersfout, meestal door een verdikte batterij , kromme behuizing van uw toestel of te veel druk van binnenuit op het LCD scherm.

Garantie herstelling

Is je herstelling in garantie en is er toch iets fout? Mail ons via onze contactpagina of neem telefonisch contact met ons op. Lees meer over garantie herstellingen in onze Algemene Voorwaarden.

Transportkost

Een garantie herstelling is volledig gratis, echter word er wel een fictief bedrag van €19,00 incl. btw in rekening gebracht voor de transportkosten van Prontofix naar uw locatie.

Aangepaste openingstijden

 

Vanaf 6 december 2022.

Op dinsdagvoormiddagen (10:00-12:00) fysieke winkel gesloten wegens mobiele reparaties.We blijven steeds bereikbaar voor advies, afspraken of prijsoffertes.


Neem contact met ons op.

Mail ons: info@prontofix.be
Bel ons: +32 513 03 204