Algemeen

Prontofix

ProntoFix levert diensten, meer bepaald herstellingen en onderhoud, van zowel smartphones, tablets, smartwatches als gaming consoles. Deze diensten worden in hoofdzaak aangeboden tot op de locatie van de klant na afspraak.

Wie is de zaakvoerder?

Simon is onze vakbekwame multimedia reparateur & monteur afkomstig uit Gent. Simon verzorgd reparaties op een nette en servicegerichte manier bij u op locatie.

Repairshop?

Prontofix beschikt over een hoofdzetel in Diksmuide (De Breyne Peellaertstraat 20, 8600 Diksmuide) waar u welkom bent op afspraak. De mobiele werkplaats beschikt over een volledige assortiment reparatie apparatuur, zoals bij een vaste repairshop.

Herstelbus

ProntoFix voorziet in herstel bussen die volledig ingericht zijn om een totaalservice tot op locatie aan te kunnen bieden. De aangeboden services gaan van simpel onderhoud, scherm herstellingen en batterijvervangingen tot moederbord en waterschade reparaties met technieken betreffende micro solderen.

Vooruitbetaling

Wanneer u een afspraak inboekt krijgt u een automatische mail (afzender: info@prontofix.be) met als verzoek om een vooruitbetaling te verrichten van €40,00 excl. btw. Dit bedrag word nadien afgetrokken van het totale bedrag.

Betaalmethoden

Wij aanvaarden ettelijke betalingsmethodes zoals: Bancontact/Payconic, Mastercard, Visa, N26, Paypal, American Express, Stripe en Sofort. Tevens is het mogelijk om te betalen met crypto via Bitpay.

Betalen op locatie

Wij hanteren een contant te betalen beleid. Tevens is het mogelijk om te betalen met verschillende betalingsmethodes ter plaatse.

21% BTW

Onze prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.

Openingsuren

Wij zijn te bereiken van Maandag t.e.m. Zaterdag.
Onze openingsuren zijn:
Ma.: 10:00 – 18:00
Di.: 13:00 – 18:00
Wo. – vr.: 10:00 – 18:00
Za.: 10:00 – 17:00
Zo.: gesloten
Bij een spoedreparatie zijn wij 24/7 beschikbaar.

Aangepaste openingstijden

 

Vanaf 6 december 2022.

Op dinsdagvoormiddagen (10:00-12:00) fysieke winkel gesloten wegens mobiele reparaties.We blijven steeds bereikbaar voor advies, afspraken of prijsoffertes.


Neem contact met ons op.

Mail ons: info@prontofix.be
Bel ons: +32 513 03 204