Apple

De toestellen van Apple blijven een waanzinnig stuk(je) technologie, welke versie je ook verkiest.
Er zijn inmiddels tal van modellen op de markt, van budgetvriendelijk tot – euh – nét ietsje minder budgetvriendelijk.

The iPhone family

In 2007 onthulde Apple-CEO Steve Jobs de allereerste Apple iPhone waarmee hij geschiedenis schreef. Inmiddels zijn we enkele jaren en iPhone modellen verder. In de afgelopen jaren heeft Apple ieder jaar ten minste één nieuwe iPhone gelanceerd. De iPhone maakt gebruik van ‘iOs’, een aangepaste versie van ‘OS X’ ( het besturingsysteem voor Apple Mac Computers ). iOs 15 werkt op alle recentere iPhone modellen zoals iPhone 13, iPhone 12, iPhone SE, iPhone 11, iPhone X, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6, en iPod Touch ( 7e generatie ).

Apple iPhone 13

De toestellen uit de iPhone 13-familie zijn allemaal voorzien van een snellere A15-chip, een sterk verbeterde Pro-camerasysteem, all-screen OLED-display met ProMotion, Supersnel 5G, een batterijcapaciteit die gelijk staat met 28 uur video afspelen en draadloos opladen met MagSafe-accessoires. Zoek je een high-end model dan kies je de iPhone 13 Pro die ook verkrijgbaar is in een nog grotere variant met 6,7-inch scherm genaamd iPhone 13 Pro Max. Beide beschikken over een drievoudige camera en diverse hardware-verbeteringen. Deze modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren grafiet, zilver, goud en Sierra Blue. De iPhone 13 en iPhone 13 mini zijn de standaard-modellen die op een paar belangrijke punten na voor de camera en het scherm verschillen van de Pro-modellen.

Aangepaste openingstijden

 

Vanaf 6 december 2022.

Op dinsdagvoormiddagen (10:00-12:00) fysieke winkel gesloten wegens mobiele reparaties.We blijven steeds bereikbaar voor advies, afspraken of prijsoffertes.


Neem contact met ons op.

Mail ons: info@prontofix.be
Bel ons: +32 513 03 204