Prontofix B2B

Heb je een herstelbedrijf of voer je vaak herstellingen uit van bijvoorbeeld smartphones, tablets of smartwatches? Dan heb je vast wel eens de vraag gekregen of je een toestel kunt herstellen die waterschade heeft gehad en of je weet dat er een chip op het moederbord defect is maar die je zelf niet kan herstellen.

Je kunt ProntoFix inschakelen zodat je de klant kan blijven assisteren. Het mogelijk om het toestel naar onze herstelzaak in Gent te brengen of op te sturen via ons verzekerde Bpost label portaal.

Zodra deze klaar is, sturen wij het gerepareerde toestel in retour op.
Ook is er de optie om een ProntoFix technieker te boeken die tot bij jou komt met een volledig uitgeruste mobiele werkplaats (soldeer station en lasermachine inbegrepen). Dit is een zeer handige optie als je op uw zelfgekozen locatie wil geholpen worden. Reparaties op locatie, daar blinken wij namelijk in uit!

Kan je een bepaalde herstelling niet uitvoeren? Heb je te veel werk en worden er zo klanten van jou teleurgesteld met de lange wachttijden? Twijfel niet en neem contact op met ons. We staan je graag bij en zo kunnen we een mooie samenwerking tot stand brengen. Op alle moederbord herstellingen geven wij één jaar garantie.

Zakelijk

Heb je zakelijke mobiele telefoons, tablets of andere devices nodig? ProntoFix kan jou dit leveren tegen een scherp concurrerend tarief. Wij bieden jou ook het totale beheer en onderhoud van jouw smartphone park aan. We geven je advies en bieden je de beste en voordeligste oplossingen.

Passend telecomoplossing aanbieden voor zakelijke klanten is een service die we met plezier verlenen. Dat bespaart jou tijd, geld en organisatie.

Deskundigheid en professionaliteit

ProntoFix is op de hoogte van alle ontwikkelingen op telecomgebied en houdt de nieuwste technologieën hierin exact bij. ProntoFix is een betrouwbare partner in zakelijke relaties. We zijn namelijk gespecialiseerd in de nieuwste technieken waar we deskundig advies meegeven en met je meedenken hoe we uw bedrijf kunnen optimaliseren op vlak van telecomgebied.

Service verlening en persoonlijk advies op maat

Bij ProntoFix kunt u rekenen op volledige serviceverlening met betrekking tot al uw telecom toestellen waar wij garantie bieden op geleverde producten en reparaties. Prontofix denkt met u mee.

Kwaliteit

Wij streven op alle gebieden naar topkwaliteit. ProntoFix levert hoog gekwalificeerde merk producten en zeer brede dienstverleningen om u zo snel mogelijk te kunnen bijstaan.

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

ProntoFix hanteert scherp concurrerende tarieven. Dit kunnen wij doen omdat wij scherp inkopen. We denken met je mee over kostenbesparende oplossingen voor jouw bedrijf. In eerste instantie repareren wij devices i.p.v. je nieuwe toestellen aan te praten. Reparaties zijn in het algemeen stukken voordeliger.

Snelheid

Wij herstellen jouw defecte toestellen snel en leveren gevraagde toestellen zo spoedig mogelijk af. Reparaties kunnen uitgevoerd worden voor de deur in onze mobiele reparatiebus.

ProntoFix gaat voor passende telecomoplossingen voor zakelijke klanten. In gezamenlijk overleg stellen we met jou een transparant en duidelijk contract op voor reparatie, beheer en onderhoud van jouw toestel(len).
Bij ProntoFix is het mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen.